Els 31.213 abonats que han demanat entrada podran assistir al partit del Bayern

Els 31.213 abonats que han demanat entrada podran assistir al partit del Bayern

Els socis que ho van sol·licitar tenen garantida l’entrada amb l’aplicació de la normativa del 40% de l’aforament del Camp Nou

Els 31.213 abonats que van sol·licitar l’entrada per assistir al partit de la Champions League que celebraran el Barça i el Bayern Munic el proper dimarts 14 de setembre a les 21 h, tenen assegurada la localitat, amb l’aplicació de la normativa del 40% d’aforament del Camp Nou per aquest partit.

Les entrades s’enviaran als socis peticionaris principals de cada sol·licitud a través d’un correu electrònic.

Un cop assegurada la presència dels abonats que ho han sol·licitat, s’ha iniciat també el procés de venda d’entrades per als socis sense abonament.

Instruccions i recomanacions

Cada sector de l’Estadi disposarà d’uns accessos i portes d’entrada específiques, amb mobilitat restringida i serveis independents.

Tots els socis i aficionats que estiguin al partit tindran l’obligació de fer ús de la mascareta, que es recomana que sigui del tipus FFP2, i hauran de mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les normes sanitàries anti Covid-19.

Els assistents al partit hauran d’ocupar sempre la localitat assignada a cada entrada, sense possibilitat de canviar de lloc. A l’entrada també figurarà l’accés i la porta que s’haurà de fer servir per accedir al seient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut