Exhibició de Memphis amb els Països Baixos

El davanter blaugrana ha marcat un hat-trick i ha repartit l'assistència del primer gol en el triomf dels Països Baixos contra Turquia (6-1)

Memphis ha firmat una gran actuació aquest dimarts amb els Països Baixos. El davanter blaugrana ha marcat un hat-trick i ha repartit l'assistència de l'1-0 en la golejada neerlandesa davant Turquia. Un partit que forma part de la fase de classficació per al Mundial del 2022.

Memphis ha començat el partit deixant mostres del que vindria. I és que en els primers segons del matx ha completat una gran jugada amb Davy Klassen per tal que el seu company de selecció situés l'1-0. Un marcador que es mouria en més ocasions. Memphis no ha perdonat en el 2-0 als 16 minuts de joc. Els Països Baixos ha gaudir d'un penal i el davanter blaugrana tampoc ha perdonat per situar el 3-0 al descans. Uns 45 minuts per emmarcar.

Però l'exhibició de Memphis ha continuat a la segona meitat. I al minut 54 el davanter culer ha tornat a enviar la pilota al fons de la porteria per situar el 4-0. Memphis ha disputat els 90 minuts del matx que finalment ha acabat 6-1.

Minuts per a Frenkie de Jong, Lenglet, Demir i Arnau Tenas

Frenkie de Jong també ha participat des de l'inici en el partit. El migcampista blaugrana ha deixat mostres de la seva gran visió de joc i ha estat substituït al descans. Per la seva part, Lenglet ha participat en el triomf de França davant Finlàndia (2-0) entrant en els darrers compassos del matx. També ha participat Demir, amb 13 minuts, en la derrota d'Àustria contra Escòcia (0-1). El porter blaugrana Arnau Tenas ha disputat els 90 minuts del triomf del combinat espanyol davant Lituània, en partit classificatori per a l'Europeu sub-21 del 2023.