Barça - Granadilla: Tret de sortida il·lusionant (5-0)

Barça - Granadilla: Tret de sortida il·lusionant (5-0)

El FC Barcelona Femení ha estrenat la temporada oficial a l'Estadi Johan Cruyff i ho ha fet vencent amb contundència al Granadilla per 5 a 0

Sembla que res hagi canviat en el futbol femení blaugrana. El Barça ha donat avui el tret inicial a la Primera divisió Iberdrola i ho ha fet demostrant que l'esperit i la fam de victòries de l'equip que va conquerir Europa i es va fer amb el triplet segueix intacte. Avui, l'era de Jonatan Giráldez ha viscut una estrena plàcida que s'ha resolt amb un 5-0 sobre el Granadilla.

Bruna trenca el zero

Ens té acostumat el Barça Femení a sortir en tromba cap a la porteria rival i inaugurar el marcador en els primers minuts de joc. No ha estat aquesta la dinàmica de la jornada inaugural de la lliga, doncs la insistència del Barça no trobava recompensa. Ho ha intentat Irene Paredes, debutant en el dia d'avui, Bruna, Patri, Aitana o Alexia, que a punt ha estat de fer el primer després d'una combinació de fantasia amb Bruna que ha finalitzat amb una vaselina que s'ha marxat uns centímetres per sobre la porteria rival.

El descans ja s'apropava i les ocasions culers se succeïen sense premi. Ja en el minut 32, un gran moviment d'Aitana li ha permet orientar el seu control i realitzar una incursió dins l'àrea fins arribar a la línea de fons. Allà, la de Sant Pere de Ribes ha tret una centrada cap a la zona que Bruna olora i domina, i efectivament la davantera blaugrana estava esperant una pilota que només ha hagut d'empènyer a la xarxa.

Oberta la llauna, el Barça ha seguit imposant-se i acte seguit ha trobat el segon gol del matí. Aquesta vegada ha estat Mariona qui ha aconseguit filtrar una passada exquisita cap a Bruna, que amb una gran definició creuada ha fet el 2-0 i s'ha apuntat un doblet (min 35).

Apareix la capitana

Amb el 2-0 s'ha arribat al descans i el Granadilla ha mogut fitxa, realitzant dues substitucions. Tot i així, els 2.011 espectadors presents a l'Estadi Johan Cruyff han comprobat ben aviat que les blaugranes tenien ganes de gresca. Tan bon punt ha iniciat el segon acte el tercer gol s'ha começat a negociar. Sense sort, Graham Hansen primer i Mariona després han posat a prova la portera Aline, però en el 54' Alexia sí que ha tingut l'encert necessari per controlar i rematar una pilota dins l'àrea i fer d'aquesta manera el tercer gol.

Jonatan Giráldez ha volgut agitar l'arbre i ha introduit tres substitucions en el 65'. Tres minuts després, Melanie, que acabava d'ingressar a la gespa, ha aprofitat una assistència d'Alexia per culminar una jugada d'estratègia i ha anotat el 4-0. La cirereta final ha estat obra de Claudia Pina, que necessita entre poc i res per deixar constància de la seva increible capacitat golejadora. Sempre en el lloc i moment oportú, la davantera que havia entrat en el 71' ha recollit una pilota dins l'àrea i ha fusilat a una Asile superada per completar la maneta (82').

Inici brillant

Com si les blaugranes no haguessin tingut vacances, el Barça Femení ha començat el curs 2021/22 com un tir i Jonatan Giráldez ha celebrat amb una victòria el seu debut oficial com a entrenador de l'equip. Les blaugranes convencen, il·lusionen i donen motius per seguir somiant al seu costat. 

El proper partit enfrontarà a Betis i Barça al Poliesportiu Municipal Felipe del Valle el proper dissabte 11 a les 12.30 hores.

Fitxa del partit

FC Barcelona Femení, 5
Granadilla, 0

FC Barcelona Femení: Paños, Paredes, Mapi León, Ana Crnogorcevic (Martens, min 65), Marta Torrrejón, Patri, Alexia, Aitana (Claudia Pina, min 71), Bruna (Oshoala, min 65), Graham Hansen (Melanie, min 65) i Mariona (Rolfö, min 71).

Granadilla: Aline, Blom (Beattie, min 77), Martín Prieto, Aleksandra, Claire (María Estella, min 46), Natalia, Sandra (Paola, min 77), Mari Jose (Ariyo, min 59), Patri Gavira, Raquel Peña, Sara (Silvia Doblado, min 46).

Gols: 1-0, Bruna (min 32); 2-0, Bruna (min 35); 3-0, Alexia (min 54); 4-0, Patri Guijarro (min 68); 5-0, Claudia Pina (min 81).

Àrbitre: Alicia Espinosa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut