Barça – Lleida Llista: L’últim pas per revalidar la Lliga Catalana

Barça – Lleida Llista: L’últim pas per revalidar la Lliga Catalana

(13.00 hores, Barça TV) L’equip blaugrana vol mantenir l’excel·lent línia de joc per aconseguir el quart títol consecutiu

L’altíssim nivell de joc mostrat en els quatre disputats en aquest principi de curs han possibilitat arribar a la final d’aquest diumenge (13.00 hores, Esport3 i Barça TV) contra el Lleida Llista. El premi és poder aconseguir el quart títol consecutiu de la Lliga Catalana Frit Ravich. “Hem fet quatre partits molt bons a la Lliga Catalana i ens hem guanyat el dret de parlar del títol perquè està a un partit”, afirmava Edu Castro després de la contundent victòria davant el Noia Freixenet (8-1).

El tècnic blaugrana subratlla que estem davant “el primer títol i li donem una importància cabdal, com totes les competicions que jugem”. “Anirem amb la idea d’aconseguir el títol i d’oferir-lo a l’afició del Barça”. Pau Bargalló també declarava a Barça TV que “estem a la final, que és on volíem estar”. “El diumenge anirem a Sant Hipòlit de Voltregà amb l’objectiu de portar el títol cap a Barcelona”.

El rival serà el conjunt entrenat per Albert Folguera, que va superar al Reus Deportiu Virginias a la tanda de faltes directes i després d’empatar a dos gols. Castro defineix el Lleida Llista com “un equip que està molt ben treballat”. “No és casualitat que hagin guanyat les tres últimes edicions de la WS Europe Cup”. Amb la baixa per lesió de Bruno Di Benedetto, el Lleida Llista s’ha reforçat aquest estiu amb el jove Jordi Badia, a l’hoquei formatiu blaugrana les últimes tres temporades.

El Barça té set títols de Lliga Catalana al palmarès. Aquest diumenge té l’oportunitat de repetir l’èxit dels tres últims cursos, en el que serà la reedició de la final del 2018, amb el Barça imposant-se als lleidatans gràcies a un gol marcat a la pròrroga (1-0).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut