Ripollet, primer test amb dos equips diferents

Ripollet, primer test amb dos equips diferents

Dissabte el filial s’enfrontarà al Fútbol Emotion Zaragoza de Primera (21h), i diumenge els jugadors del primer equip disponibles reforçaran el Barça B en el partit contra el FS Ripollet (18h)

El Barça afronta el torneig de Ripollet aquest cap de setmana amb l’atractiu afegit del debut dels jugadors del primer equip disponibles en el segon partit de diumenge contra el conjunt local. 

El calendari del torneig

Són dos partits en total. El primer, el dissabte a les 21h. El Barça B de Xavi Closas afronta un test de nivell contra el Fútbol Emotion Zaragoza de Primera a una setmana de començar la lliga; mentre que diumenge el filial es reforça amb els jugadors del primer equip disponibles per jugar contra el FS Ripollet a partir de les 18h. No hi seran ni Lozano, que encara no té l’alta, ni Esquerdinha, que arrossega petites molèsties. En canvi sí que debutaran diumenge Feixas, Marcenio, Matheus i Povill.

A més a més del Barça B, cal destacar que tots els equips de la base també participaran en el torneig en les categories Juvenil, Cadet i Aleví, cadascun d’ells amb dos amistosos contra el FS Ripollet i el Sala 10 Zaragoza.

Xavi Closas, satisfet

El tècnic del filial destaca la importància del partit del filial contra el Fútbol Emotion Zaragoza de dissabte i també la qualitat dels entrenaments de pretemporada del Barça B conjuntament amb els jugadors disponibles del primer equip.

“Competir contra un equip de Primera és una motivació per nosaltres que ens permetrà veure el nostre nivell real i si estem molt lluny o no d’ells, i els entrenaments amb jugadors com Lozano, Esquerdinha, Povill, Matheus, Marcenio i Feixas són també un luxe perquè aprenem dels millors i són un estímul per a tots plegats perquè ens exigeix rendir al màxim cada dia per estar al nivell dels jugadors d’elit”, diu Xavi Closas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut