Barça – Noia Freixenet: Màxima concentració per arribar a la final!

Barça – Noia Freixenet: Màxima concentració per arribar a la final!

(18.45 hores, BarçaTV) El Barça afronta la seminal de la Lliga Catalana Frit Ravich contra un rival reforçat com el Noia Freixenet

El gran paper de l’equip contra el Voltregà permet tornar aquest divendres a Sant Hipòlit. L’objectiu és superar la semifinal i poder-hi tornar el diumenge, però caldrà superar un Noia Freixenet (18.45 hores, Esport3 i BarçaTV) reforçat. “És un rival fortíssim”, afirma Edu Castro. “El Noia sempre és el Noia i haurem de fer un partit molt bo per poder tornar el diumenge”.

El conjunt entrenat novament per Pere Varias ha incorporat el cedit Àlex Joseph i Eloi Mitjans, a banda de l’experimentat Jordi Bargalló (germà de Pau) i del porter Blai Roca (germà de Nil). “Tenen jugadors amb molta experiència i altres joves amb un nivell altíssim”, destaca Castro, afegint que “la idea de joc de l’entrenador ja la coneixem: juguem amb un sistema de dos i dos clàssic però amb moltes entrades laterals, blocs directes, pressió alta i molta sortida al contracop”.

Aquest primer duel contra el Noia Freixenet tindrà una segona edició el proper dissabte 11 de setembre (21.30  hores), en motiu de la semifinal de la Supercopa que se celebrarà a Sant Sadurní. “Per nosaltres és igual d’important aquest títol com el de la setmana vinent, així que ara estem molt centrats en la Lliga Catalana”.

Ignacio Alabart també destaca que cal estar molt concentrat en el duel d’aquest divendres: "Si no pensem en la semifinal no podrem arribar a la final”. “Tots els títols son importants i volem començar la temporada amb bon perquè t’ajuda a creure en el que estem fent”.

El ‘3’ blaugrana també comenta que el Noia Freixenet “s’ha reforçat amb jugadors de molta qualitat i una combinació de veterania i experiència amb joves amb ganes de fer bé les coses”. “Segur que ens portaran al límit i esperem estar al 100% per poder-nos classificar per a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut