Eric Garcia:

Eric Garcia: "He viscut un estiu de somni"

Eric Garcia, que es troba concentrat amb la selecció espanyola, ha ofert una roda de premsa on ha parlat del seu fitxatge pel FC Barcelona i de la temporada que tot just comença

Eric Garcia, que es troba concentrat amb la selecció espanyola absoluta pels partits classificatoris de cara al Mundial de Qatar 2022, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha parlat de l'estiu en que s'ha completat el seu fitxatge pel FC Barcelona i de com afronta la temporada que ja ha iniciat. 

"Tot i que l'any passat putser no vaig tenir tanta participació com els meus companys, aquest estiu he tingut Eurocopa i Jocs Olímpics, però em sento física i mentalment molt bé", ha assegurat el central blaugrana que va arribar aquest estiu procedent del Manchester City.

Respecte al seu estiu, Eric ha dit: "He viscut un estiu de somni: la trucada del Barça, la de l'Eurocopa, el bon paper fet amb la selecció a l'Euro i als Jocs Olímpics, ... Començar ja la temporada amb el Barça i ara estar aquí amb la selecció és quelcom que no hagués millorat ni en somnis. Estic amb moltes ganes que segueixi la temporada i que puguem aconseguir els objectius".

Preguntat per la seva nova vida, el central blaugrana s'ha mostrat feliç amb les decisions que ha pres: "Estic molt content dels canvis que he fet, estava conveçut. Eurocopa, Jocs Olímpics, poder debutar amb el Barça, ... han estat molts canvis, però molts positius per a mi. Tinc moltes ganes, ara és tot just el principi d'aquesta nova temporada, amb la selecció i amb el Club, que haurem d'intentar competir pel màxim possible en una temporada molt exigent".

Després d'haver disputat ja dos partits amb la samarreta blaugrana, tots dos partint des l'onze inicial, Eric Garcia afronta ara tres duels amb la selecció espanyola que tindran lloc durant l'aturada internacional d'aquestes setmanes. Dijous que ve Eric i la resta d'internacionals espanyols tindran el seu primer compromís contra Suècia; diumenge jugaran contra Geòrgia i dimecres dia vuit tancaran la tanda de partits enfrontant-se a Kosovo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut