Acord amb el RB Leipzig per al traspàs d’Ilaix Moriba

Acord amb el RB Leipzig per al traspàs d’Ilaix Moriba

L'operació és de 16 milions d'euros, més 6 en variables, i el Club es reserva el 10% d'una futura venda del jugador

El FC Barcelona i el RB Leipzig han arribat a un acord per al traspàs del jugador Ilaix Moriba per 16 milions d'euros, més 6 milions d’euros en variables. A més, el club blaugrana es reserva el 10% d'una futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Ilaix Moriba pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

18 partits amb el primer equip

Ilaix Moriba va arribar al FC Barcelona el 2010, amb edat de benjamí. Des d’aleshores, el migcampista va anar cremant etapes. De fet, la temporada passada, sota les ordres de Ronald Koeman, Ilaix va tenir l'oportunitat de debutar amb el primer equip blaugrana amb 18 anys acabats de fet, en un partit de Copa contra el Cornellà. 

Des d'aquell dia, Ilaix va gaudir de continuïtat i va disputar 18 partits amb el primer equip: 14 a la Lliga, 3 a la Copa del Rei i 1 a la Champions League. Ilaix deixa el Club després d'haver aconseguit un títol, la Copa del Rei; un gol, el que va fer contra l’Osasuna; i dues assistències, ambdues a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut