Barça B - Algeciras: Repartiment de punts per començar la temporada (1-1)

Els culers debuten a la Primera RFEF amb un empat després de disputar mitja hora en inferioritat numèrica

Repartiment de punts al Johan Cruyff. El primer partit de la temporada del Barça B ha finalitzat amb empat davant l'Algeciras (1-1). Els culers s'han avançat a la primera part amb un gol de Nils, però els visitants, amb un jugador més per l'expulsió de Comas a la segona part, han acabat igualant el matx davant un filial barcelonista que ha sabut patir els darrers minuts amb inferioritat numèrica.

Nils obre la llauna

El partit ha començat de la millor manera possible, i el primer gol oficial de la temporada no ha trigat en arribar. Nils Mortimer, després d'una bona acció individual d’Aranda arribant a línia de fons, ha anotat l'1-0 (min. 10), el primer gol blaugrana a la Primera RFEF.

Tot i així, el primer contratemps ha estat la lesió de Peque, que ha hagut de ser substituït als 29 minuts de joc per De Vega. El Barça ha sabut dominar bé el partit amb el marcador a favor, i Matheus, amb un bon xut llunyà, a punt ha estat d'anotar el segon abans del descans, però finalment el marcador no s'ha mogut.

Reacció visitant

Tot i un bon inici local, amb gol anul·lat a Nils i ocasió de Matheus, una vermella directa a Comas (min. 60) ha deixat al Barça B amb un jugador menys durant la darrera mitja hora. L'Algeciras ha començat a arribar amb perill a la porteria rival i finalment ha caigut l'empat: gol de córner directe Tomás Sánchez per igualar el partit (1-1, min. 74).

El filial ha sabut patir als darrers compassos amb un menys i el marcador ja no s'ha tornat a moure, i finalment el primer partit de la temporada ha finalitzat amb repartiment de punts. Així doncs, els blaugrana inauguren la Primera RFEF amb un empat al Johan Cruyff després de jugar gran part de la segona part amb un jugador menys, aconseguint un punt molt treballat.

Barça B, 1
Algeciras, 1

Barça B: Arnau Tenas, Guillem (A. Casas, min. 78), Comas, Mika Mármol, Balde (Peque Polo, min. 78), Álvaro Sanz, Matheus, Aranda (Ramos Mingo, min. 63); Jutglà, N. Mortimer (A. Solà, min. 63), Peque (Lucas de Vega, min. 27).
Algeciras: I. Crespo, Zabarte (Víctor López, min. 46), Robin (Mariano, min. 85), J. Figueras, Peris (Leiva, min. 69), Ivan T. (Villapalos, min. 69), Pepe Mena, Almenara, Tomás, Álvaro R. (Morilla, min. 85), Roni.
Gols: 1-0, Nils Mortimer (min. 9); 1-1, Tomás Sánchez (min. 74).
Àrbitre: Lax Franco. Groga a Aranda, Balde, Álvaro Sanz i Robin. Vermella a Comas.