Ter Stegen i Mingueza, novetats a la convocatòria per rebre el Getafe
Ofert per

Ter Stegen i Mingueza, novetats a la convocatòria per rebre el Getafe

Ronald Koeman recupera als dos futbolistes per afrontar la 3a jornada de Lliga al Camp Nou. Consulta els dorsals blaugranes per aquest matx

Matí de bones noticies a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que el tècnic Ronald Koeman ha donat a conèixer la llista de 23 convocats per rebre el Getafe aquest diumenge a les 17 hores al Camp Nou amb la presència de Ter Stegen i Òscar Mingueza, que han rebut l’alta mèdica de les seves lesions i ja estan a disposició de l’entrenador pel partit davant el conjunt madrileny.

De fet, els de Michel han perdut els dos primers partits de Lliga però ha estat per la mínima i ara volen sumar els seus primers punts al Camp Nou. Els ex blaugranes Aleñá i Sandro visitaran els seus ex companys amb la samarreta del Getafe.

Per aquest partit, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 23 futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Griezmann, Memphis, Pjanic, Braithwaite, Neto, Coutinho, R. Manaj, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, E. Royal, Umtiti, Iñaki Peña, O. Mingueza, Demir, Nico i Gavi. Són baixa per lesió Piqué, O. Dembélé, Ansu Fati i Kun Agüero, mentre que Eric Garcia és baixa per sanció.

Aquesta és la llista de dorsals dels 23 convocats. Uns números que els blaugranes lluiran per a aquest partit del FC Barcelona - Getafe:

 

Últim entrenament a Barcelona

Aquest dissabte al matí els homes de Ronald Koeman han fet una última sessió d’entrenament prèvia al partit d’aquest diumenge per acabar de perfilar els últims detalls.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut