Eric, Jordi Alba i Sergio, convocats amb la selecció espanyola

Eric, Jordi Alba i Sergio, convocats amb la selecció espanyola

Els tres jugadors culers han estat citats per Luis Enrique per als propers compromisos de cara a la classificació pel Mundial 2022

Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de convocats per als propers tres compromisos de la selecció espanyola, on hi trobem a tres representants barcelonistes: Eric García, Jordi Alba i Sergio Busquets.

El combinat espanyol afrontarà el primer partit el 2 de setembre a Suècia, i posteriorment, jugarà el dia 5 a Badajoz (davant Geòrgia) i el dia 8 a Pristina (davant Kosovo). Tots tres partits són oficials, classificatoris per al Mundial de 2022.

Més convocats culers

Per la seva banda, Frenkie De Jong i Memphis Depay, indiscutibles a la selecció holandesa, han estat convocats per participar en els compromisos de la 'Oranje', de la mateixa manera que Griezmann viatjarà amb el combinat francès. Dels blaugranes que van estar amb les seves seleccions a l'Eurocopa també repeteix convocatòria el danès Braithwaite.

A més, el jove Yusuf Demir ha estat citat amb la selecció absoluta d'Àustria per disputar els partits classificatoris per al Mundial de Qatar davant Moldàvia, Israel i Escòcia.

Pel que fa a les eliminatòries sud-americanes, també classificatòries per al Mundial, Ronald Araujo ha estat citat amb l'Uruguai per enfrontar-se al Perú, Bolívia i l'Equador.

També Arnau Tenas ha estat convocat amb la selecció espanyola sub-21 per als partits de la fase de classificació a l'Europeu de 2023, on jugarà contra Rússia i Lituània els dies 3 i 7 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut