Setmana d’inici de Lliga

Setmana d’inici de Lliga

El Barça B posa el punt final a la pretemporada i ja prepara el debut en la Primera RFEF contra l’Algeciras, el dissabte a les 19:30 hores a l’Estadi Johan Cruyff

Després de sis setmanes de pretemporada, el Barça B de Sergi Barjuan debutarà aquest dissabte en la nova Primera RFEF. El filial blaugrana, que ha disputat sis partits amistosos durant el període de preparació, s’estrenarà contra l’Algeciras a l’Estadi Johan Cruyff. Un partit que l’equip ja prepara des d’aquest dilluns amb entrenaments diaris (excepte dimarts) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Barça B arrencava la pretemporada el 12 de juliol, i uns dies més tard disputava el primer partit amistós contra l’Escala (0-3). El següent amistós va suposar l’estrena del nou curs al Johan Cruyff, i es va saldar amb un altre triomf contra el FE Grama (6-0). El Barça B es va traslladar a continuació a la Vall d’en Bas per fer una estada de sis dies, en la qual es van enfrontar a l’Olot (1-3).

Preparats per a l’inici

El Barça B va entrar en la recta final de la pretemporada amb tres partits previstos contra rivals de més entitat. Esperaven el Girona, de la Segona Divisió, i el Nàstic de Tarragona i el Costa Brava, que competiran en la mateixa categoria que el Barça B. Tot i el balanç de dues derrotes i un empat en aquests partits, les sensacions que ha deixat l’equip són positives de cara a l’inici de la competició oficial.

“No estem del tot fins en els últims metres, i amb això seguim treballant”, deia Sergi Barjuan després de l’últim partit contra el Costa Brava. I és que l’equip, tot i no veure porteria, va generar joc i ocasions com per merèixer més. La sensació és que l’equip està preparat per a l’inici d’una Primera RFEF que serà llarga i exigent. Arriba l’hora, i la primera prova serà aquest dissabte (19:30 hores) al Johan Cruyff contra l’Algeciras.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut