UE Costa Brava - Barça B: Derrota en l'últim amistós de la pretemporada (1-0)

UE Costa Brava - Barça B: Derrota en l'últim amistós de la pretemporada (1-0)

El Barça B de Sergi Barjuan ha caigut per la mínima al Municipal de Palamós, estadi de la UE Costa Brava

El nou Barça B ha estat derrotat en el Municipal de Palamós, camp de la UE Costa Brava, en l'últim amistós abans de donar inici a la competició oficial. Els de Sergi Barjuan han caigut per 1-0 després que Monreal convertís l'únic gol del partit en el minut 47.

Domini sense gol

Abans de l'inici del partit la UE Costa Brava i el Barça B han homenatjat a Pitu Comadevall, jugador que es va formar en les categories inferiors blaugranes i que avui s'ha retirat. Durant la seva carrera, Pitu ha format part de clubs catalans durant gairebé dues dècades, passant pel Barça B, L'Hospitalet, Badalona o el Llagostera abans de reclar al UE Costa Brava. El president del Barça B, Jordi Casals, li ha entregat una samarreta conmemorativa amb el número 8.

El Barça B s'ha fet amb el control del partit a la primera meitat però li ha faltat punteria. Arribant a l'àrea rival i generant ocasions, el conjunt blaugrana no ha estat capaç de superar el porter rival i plasmar la superioritat en el marcador; Jutglà, Peque i Matheus, des de lluny, ho han provat sense sort.

Gol en l'inici de la segona part

Després del descans, l'empat s'ha trencat ràpidament després que el Barça B rebés un nou gol a pilota aturada. A la sortida d'un còrner, Monreal ha connectat una bona rematada de cap per desfer la igualada i marcar el que ha estat el gol definitiu.

El Barça B ho ha seguit intentant i les opcions han arribat des dels peus de Nils, Aranda i Matheus, però no s'han pogut concretar i l'equip de Sergi Barjuan s'ha quedat de nou sense poder anotar cap gol.

Fi de la pretemporada

Amb el partit d'avui el Barça B posa fi a una pretemporada de sis setmanes en les que ha disputat fins a sis partits, acabant amb un balanç de tres victòries (L'Escala, Gramenet i Olot), un empat (Nàstic) i dues derrotes (Girona y UE Costa Brava). 

La setmana que ve, el Barça B començarà la competició oficial i debutarà a la Primera RFEF rebent al Algeciras el proper dissabte 28 a les 19.30 hores sobre la gespa de l'Estadi Johan Cruyff.

FITXA TÈCNICA

UE Costa Brava: Marcos, Monreal, Forlín, Pitu (Antonio Romero, min 6), Galindo, Gil, Guiu (Manchón, min 82), Xumetra (Boris, min 77), Álvaro (Cala, min 46), Pere i M. Royo (A. Roig, min 33).

Barça B: Carevic, Guillem Jaime (Zaca, min 46), Mika Mármol (Ramos Mingo, min 56), Comas, Solà, Álvaro Sanz (Casadó, min 56), Matheus, Aranda, Kays Ruiz (Ilias, min 56), Jutglà  i Peque (Mortimer, min 56).

Gols: 1-0, Monreal (min 47).

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Ha mostrat la targeta groga a Pere i Xumetra (UE Costa Brava).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut