El Barça ja s’entrena a Encamp

El Barça ja s’entrena a Encamp

Els homes de Carlos Ortega realitzen el primer entrenament a Andorra

Després d’un entrenament de dues hores al Pavelló de la Ciutat Esportiva, el Barça s’ha desplaçat fins a Encamp (Andorra) per començar una estada fins al 24 d’agost. L’equip s’estarà aquests dies entrenant-se en doble sessió a les instal·lacions que el Comú d’Encamp posa a disposició dels blaugranes. 

L’entrenament de la tarda ha estat molt intens, en què Ortega ja ha començat a introduir conceptes tàctics per tal de preparar el primer partit de la pretemporada davant del Fraikin Granollers. El Barça ja fa uns anys que ve a terres andorranes per començar la pretemporada i el proper dilluns 23 d’agost, l’entrenador i el nou capità de l’equip, Gonzalo Pérez de Vargas, faran una roda de premsa amb el conseller d’Esports, Infància i Joventut del Comú, Xavier Fernández Carrió

A Encamp amb tots els del primer equip i cinc jugadors del B

El preparador blaugrana ha pogut comptar amb tots els jugadors del primer equip a excepció d’Ali Zein que es va lesionar als Jocs Olímpics amb la selecció d’Egipte, però que ha participat en la part més física de la sessió. Així mateix, Aitor Ariño continua entrenant-se a banda del grup recuperant-se de la lesió del genoll que va patir la temporada passada. A més, el preparador malagueny compta amb la participació dels joves del Barça B Jordi González, Albert Pujol, Juan Palomino, Martí Soler i Aleksander Cenic, que s'entrenen amb el primer equip des del primer dia de la pretemporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut