Pedri tindrà vacances després del partit contra l’Athletic Club

Pedri tindrà vacances després del partit contra l’Athletic Club

El tècnic Ronald Koeman ha confirmat que el migcampista no participarà en el partit de la jornada 3 contra el Getafe

"Portem molt de temps pensant què és el millor per a Pedri. Contra l’Athletic Club jugarà, però a partir de llavors tindrà dues setmanes de vacances”. Així ho ha comunicat el tècnic del FC Barcelona Ronald Koeman en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga de San Mamés. Una decisió que, per tant, fa que Pedri sigui baixa en el partit del Camp Nou de la jornada 3, contra el Getafe, del proper diumenge 29 d’agost (17 hores)

"Hem pres aquesta decisió perquè no volem que arribi al mes de novembre i desembre amb problemes físics. És impossible aguantar tots els partits que ha jugat aquesta temporada, amb dos tornejos aquest estiu. Necessita un descans de, com a mínim, dues setmanes", ha afegit Koeman. 

I és que podrien ser més, si la selecció espanyola decideix alliberar-lo també dels compromisos de classificació per al Mundial contra Suècia (2/9), Geòrgia (5/9) i Kosovo (8/9). "He parlat amb Luis Enrique sobre això, però són decisions que han de prendre i explicar ells", ha dit. 

Una càrrega important de partits

Des que va arribar al FC Barcelona, Pedri s’ha convertit en un fix i una peça clau en el mig del camp. Només amb l’equip blaugrana, i comptant els partits d’aquest any contra la Reial Societat i ara el de l’Athletic Club, haurà jugat 54 duels.

Però, si a més sumen l’Eurocopa, on Espanya va arribar a les semifinals, i els Jocs Olímpics de Tòquio, on es va endur la medalla de plata, el canari acumularà un total de 75 partits. Un descans merescut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut