Eric Garcia, Memphis i Royal valoren les primeres setmanes

Eric Garcia, Memphis i Royal valoren les primeres setmanes

Els tres blaugranes han repassat l’actualitat a Mundo Deportivo, El Periódico i Sport respectivament

Tres de les noves incorporacions del Barça aquest estiu han repassat l’actualitat blaugrana i les seves primeres setmanes. Eric Garcia a Mundo Deportivo, Memphis a El Periódico i Royal a Sport han valorat la seva adaptació al Club. A continuació repassem el més destacades de cadascun dels tres jugadors.

Eric Garcia: "Debutar amb el Barça és un somni"

“Ha anat tot molt ràpid i no esperava jugar contra la Reial Societat, però estic molt agraït per la confiança que m’ha transmès l’entrenador”.

“Debutar amb el Barça sempre és un somni, era el primer partit de Lliga i també el dia que la gent tornava al Camp Nou, per tant va ser molt especial per a mi”.

“Tan debò d’aquí uns anys pugui dir que he tingut la carrera que ha tingut Gerard Piqué, ha estat i és un dels millors que hi ha hagut. Jugar al seu costat i aprendre d’ell en els entrenaments és increïble”. 

FCB_RealSociedad-019-min

“No quedaven molts dorsals per escollir, però la veritat és que em van passar una foto de Puyol, un dels meus referents, amb aquest número i em vaig acabar de decidir”.

“Koeman té les idees molt clares, demana a l’equip una manera determinada de jugar i estic molt content d’aquests primers dies treballant amb ell”.

“El Barça és un club on s’exigeix guanyar, perquè és el millor club del món. Hem de de tenir la consciència tranquil·la, però sabent que hem de guanyar”.


E. Royal: "L'estil del Barça és el que més m'agrada"

“Estic encantat, és un plaer ser aquí. La ciutat és molt bonica i diferent de les del meu país”.

“Els companys m’estan ajudant moltíssim des del primer dia. Estic millorant cada entrenament i adaptant-me a l’estil del Barça”.

“Al Barça hi ha jugadors de molta qualitat que són increïbles persones”.

“Koeman insisteix que segueixi sent jo mateix i em centre en fer el que se’m dona millor”.

2021-08-19 ENTRENO 83-min

“Tinc molt bona relació amb Dest, és una persona increïble i gairebé cada dia parlo amb ell i fent bromes entre nosaltres”

“Ara sense Leo comença una nova etapa. Hem de fer les coses bé i lluitar per guanyar títols”.

“L’estil del Barça és el futbol que m’agrada: tenir la pilota, pressionar quan es perd i córrer amb intensitat”.


Memphis: "Al camp connecto amb tothom"

"Soc un jugador a qui li agrada jugar amb llibertat, sigui per l'esquerra o des de la posició de davanter centre, i m'agrada tocar la pilota"

"Creo situacions del no-res i per fer-ho es necessita llibertat. Els creadors sempre són lliures. Amb Koeman sé el que vol de mi, sé el que he de fer, hi ha una química entre nosaltres i això és molt important".

"Al camp connecto amb tothom. Tots han sigut molt agradables i m'ho han posat fàcil. Piqué m'ha ajudat molt. Amb Jordi Alba també ens divertim molt. Per descomptat, Frenkie i Dest, perquè ja els coneixia. M'ha sem-blat que és un vestidor de gent molt agradable".

"La meva celebració quan marco un gol significa que em faig el cec i el sord davant les crítiques que se'm fan i funciona com una preparació mental per centrar-me en mi mateix i rendir el millor del que soc capaç".

2021-08-19 ENTRENO 101-min

"Soc creient. La fe em dona pau interior, em puc recolzar en la meva fe, en Déu, en les meves pregàries, així és com visc la meva vida. Vull passar-m'ho bé, perquè el talent que Déu em va donar és per divertir-me i divertir els altres".

“Òbviament el futbol és la meva principal ocupació, és el que més m'agrada, però crec que tinc un bon sentit per a la moda i la música. He triat aquests vessants artístics per una raó, també em donen pau. Així, quan torno al futbol, ho faig del tot".

"Tinc una Fundació des de fa tres anys. No havia tornat a Ghana des que era petit. Hi vaig tornar i vaig notar una connexió immediata amb la gent. I vaig mirar d'ajudar-los. Trobo que he de tornar alguna cosa del que tinc".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut