Barça – Igualada Rigat: Comença la temporada al Palau!

Barça – Igualada Rigat: Comença la temporada al Palau!

(19.00 hores, Barça TV i BarçaTV+) El curs 2021/22 s’inaugura aquest divendres amb una primera prova contra el conjunt arlequinat

El Barça 2021/22 torna a competir! Ho farà aquest divendres en un Palau Blaugrana que obrirà les portes per primera vegada aquest curs. El duel de la primera jornada de la Lliga Catalana Frit Ravich serà contra l’Igualada Rigat (19.00 hores, Barça TV, BarçaTV+ i Esport3). “Tenim moltes ganes de tornar a competir davant l’afició culer. Fa molt temps que no juguem al Palau”, afirma Edu Castro. “Sempre és bonic jugar al Palau, amb la presència del nostre públic”. “Intentarem gaudir el màxim”, afegeix Pau Bargalló.

Amb aquest primer duel oficial, l’equip completa la tercera setmana de preparació i afronta la competició catalana amb la màxima ambició. “La idea és posar-nos en forma per tot el que ve disputant un títol important, el de la federació catalana”. Castro recorda que “hem guanyat les tres últimes edicions i ens entrenem per competir per cada partit. Donem molta importància a aquesta competició”. Castro no podrà comptar amb Sergi Llorca, que s’està recuperant d’una intervenció a l’espatlla dreta, i s’estrenarà en una convocatòria el jove del planter Uri Llenas.

En declaracions a Barça TV, Bargalló també assegura que “afrontem la Lliga Catalana amb molta il·lusió” perquè “és una lliga molt bonica, a principi de temporada, que ens serveix per començar a agafar ritme de competició”.

El rival serà un Igualada que, aquest estiu, ha tingut les sortides de Sergi Pla i Roger Bars. S’ha incorporat Àlex Cantero (procedent del Mataró). El nou entrenador del primer equip arlequinat és Cesc Fernández. Segons Castro, “porta molts anys treballant molt bé la base de l’Igualada i és una incògnita saber com plantejaran aquest partit”. “Segur que ens ho posaran difícil”. Els àrbitres del duel seran Albert Barba i Gerard Gorina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut