Un any de la presentació de Pedri

Un any de la presentació de Pedri

Aquest divendres es compleix el primer aniversari de la presentació del jugador canari com a futbolista del Barça

Aquest divendres es compleix un any des de la presentació de Pedri com a jugador del FC Barcelona. El 20 d’agost del 2020 va ser el dia en el qual el migcampista canari va ser presentat al Camp Nou.

El 16 blaugrana va ser presentat oficialment a l’Auditori 1899 amb tan sols 17 anys. Ja com a futbolista culer ha assolit la majoria d’edat en un any per emmarcar de Pedri. “Tinc moltes ganes de gaudir i créixer amb els millors del món”, afirmava el 20 d’agost del 2021. Avui, just un any després podem assegurar que el seu creixement ha estat tota una realitat, consolidant-se al primer equip.

Els rècords de precocitat de Pedri

Pedri ha jugat com a culer 53 partits el curs 2020/21. Un fet que l’ha convertit en el futbolista amb més partits jugats del Barça, un fet sense precedents en e els darrers anys. Així doncs, el futbolista canari va conquerir la Copa del Rei en el seu primer any com a blaugrana. Un curs acompanyat de diversos rècords. 

Pedri va convertir-se en el segon futbolista més jove en assolir els 50 partits oficials, per darrere de Bojan Krkic. Pedri va marcar el seu primer gol amb el Barça en el triomf contra el Betis (5-2). El futbolista canari va marcar el definitiu 5-2, una diana que el convertia en el quart futbolista blaugrana més jove en marcar a la Lliga per darrere d’Ansu Fati, Bojan Krkic i Leo Messi. 

mini_01_Pedri - MR

74 partits en un curs

A més, Pedri va disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola absoluta, convertint-se en el més jove en debutar en una Eurocopa al combinat espanyol. A més, el jugador culer va ser escollit en l’onze ideal i millor jugador jove de la competició i pocs dies després era un dels homes claus en la medalla de plata del combinat espanyol als Jocs Olímpics de Tòquio. 

En total 74 partits que el situen com el jugador de les lligues europees amb més partits disputats. Un any intens, amb molts quilòmetres a les cames però de consagració. I amb molt futur per davant un Camp Nou que contra la Reial Societat, el primer partit de Pedri amb públic a l’Estadi, va brindar-li la primera gran ovació. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut