Inaugurada la Peña Barcelonista Viriato de Zamora

Inaugurada la Peña Barcelonista Viriato de Zamora

La inauguració oficial d’una penya és un dels esdeveniments més importants en la vida d’aquestes entitats. Per aquest motiu, Josep Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva del FC Barcelona, va voler desplaçar-se fins a Castella i Lleó per tal d’acompanyar els penyistes de la Peña Barcelonista Viriato de Zamora, que a més a més, complien el seu primer aniversari com a penya oficial. El 7 d’agost va ser el dia triat per a la celebració, que es va fer seguint totes les mesures sanitàries vigents i amb l’esperit intacte.

La inauguració va començar amb una visita a la seva seu social, on, a més de Josep Ignasi Macià, hi van assistir el president de la penya, José Luís Mena, l’exjugador i membre de l’Agrupació Barça Jugadors Ricardo Serna, i altres membres del moviment de penyes blaugrana, com ara el president de la Federació de Penyes de Madrid, Esteban García, i el president de la PB Pep Ventura de Badalona, Sergi Mas. Els integrants de la comitiva van tallar la cinta protocol·lària, fet  que va donar per inaugurat oficialment el local de la Peña Barcelonista Viriato de Zamora.

Un dinar per celebrar el primer aniversari

Després de la visita al local social de la penya i la seva inauguració, els assistents es van traslladar a un restaurant de la localitat per tal de celebrar amb els penyistes el seu primer aniversari. Al dinar no hi va faltar la tradicional tallada de pastís i l’intercanvi d’obsequis. El president de la Peña Barcelonista Viriato de Zamora va aprofitar el seu parlament per agrair la presència del directiu blaugrana. Ricardo Serna també va voler felicitar la penya en el seu parlament en nom seu i en el de l’Agrupació Barça Jugadors. Per concloure l’acte protocol·lari, Josep Ignasi Macià va voler encoratjar aquesta penya jove a continuar fent barcelonisme al territori, tot i la distància amb el Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut