Els capitans del Barça 21/22

Els capitans del Barça 21/22

Pérez de Vargas, Fàbregas, Mem i Ariño, capitans de l’equip

Amb la marxa de Raúl Entrerríos, recentment retirat, i Cedric Sorhaindo, que ha marxat al Dinamo de Bucarest, l’equip es va quedar sense els seus dos primers capitans. Però el relleu ha quedat en bones mans. 

Els quatre capitans de l’equip seran Gonzalo Pérez de Vargas, Ludovic Fàbregas, Dika Mem i Aitor Ariño. Els dos primers ja eren capitans la temporada passada però en marxar el primer i segon capità, els dos veterans han fet un pas endavant en el lideratge del grup. Els altres dos són dos jugadors referents a la pista com Mem i Ariño, que va passar per totes les categories del Club fins a arribar al primer equip, on és un referent a l'extrem esquerre, mentre que el francès és una referència a la primera línia. 

DSC_3379

Gonzalo: “He après dels millors”

El porter culer, nascut a Toledo, és un dels líders del vestidor des de fa anys. Ha crescut com a jugador a l’handbol base culer, malgrat que va estar cedit al Fraikin Granollers dues temporades i una al Tolosa. Però des del seu retorn a la disciplina culer el 2014, és el referent de la porteria blaugrana. “Fa molts anys que soc al Club i a mesura que han passat els anys he anat aprenent dels millors”. De ben segur que el Gonzalo farà honor al braçal de capità del Barça com abans havien fet Entrerríos, Víctor Tomás, Laszlo Nagy i David Barrufet, entre d’altres. 

DSC_3368

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut