Ja coneixen el Providence Park

Ja coneixen el Providence Park

L’equip s’ha entrenat aquest dimarts a l’escenari de les semifinals de l’International Champions Cup

El Barça Femení ha completat aquest dimarts a la tarda l’entrenament oficial al Providence Park de Portland, l’escenari de les semifinals de la International Champions Cup de dimecres contra l’Olympique de Lyon (17.36 hora local / 2.36 hora de Barcelona).

És tracta d’un estadi amb una capacitat de més 20.000 espectadors, amb un terreny de joc de gespa artificial.

En acabar la sessió (la segona als Estats Units), l’entrenador Jonatan Giráldez i la capitana Alexia Putellas han portat a terme la roda de premsa prèvia al gran duel.

Les paraules de Jonatan Giráldez

"S’ha de relativitzar. Al final és un partit de pretemporada que a nosaltres ens servirà per seguir preparar-nos de cara a una temporada que serà exigent. Però és veritat que per escenari, per rival, serà un partit amb tensió, interessant i bonic de veure".

"La clau serà tenir el control del partit. Jugar al que nosaltres volem i millor sabem fer".

 

Les paraules d’Alexia Putellas

"Budapest era molt diferent, era una final de la Champions. Ara estem en pretemporada. Es tracta de seguir agafant físic i sensacions i què millor que fer-ho que davant d’un gran equip com el Lyon".

"Sortirem a guanyar, però no s’ha d’oblidar que és un torneig de pretemporada amb la finalitat d’arribar el millor possible a l’inici".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut