A la venda les entrades del primer partit del curs al Palau Blaugrana

A la venda les entrades del primer partit del curs al Palau Blaugrana

El Palau inaugurarà la temporada el divendres 20 a les 19.00 hores per acollir la primera jornada de Lliga Catalana

El Barça d’hoquei patins ha iniciat aquest dilluns la tercera setmana de pretemporada. S’ha exercitat al Palau Blaugrana, amb sessió física al gimnàs i a la pista, i així ho farà durant els propers dies per preparar el primer duel del curs. El Barça – Igualada de la primera jornada de la fase de grups es disputarà aquest divendres 20 d’agost (19.00 hores, Barça TV).

Aquest serà el primer duel de la temporada 2021/22 al Palau Blaugrana i les entrades ja estan a la venda al lloc web de fcbarcelona.cat (gratis per als socis i a partir de 9 euros per al públic general). Els abonats a l’hoquei poden sol·licitar la seva entrada gratuïta en aquest enllaç.

El duel contra els arlequinats serà la primera prova del conjunt d’Edu Castro, que disputarà la segona jornada de la Lliga Catalana el dissabte 28 d’agost a la pista del Garatge Plana Girona. En cas de classificar-se com a primer o segon de grup, el conjunt blaugrana accedirà a la fase final que se celebrarà a Sant Hipòlit de Voltregà. Els quarts de final es disputarien el 31 d’agost (19.00 hores) o l’1 de setembre (21.30 hores) contra el primer o el segon classificat del grup 3 (Reus Deportiu Miró, Voltregà Stern Motor o PAS Alcoi). Les semifinals es jugarien el divendres 3 de setembre (19.00 o 21.00 hores) i la final el diumenge 5 (13.00 hores).

Després de la Lliga Catalana, el Barça se centrarà en la Supercopa d'Espanya (11 i 12 de setembre) a Sant Sadurní d'Anoia. I l'OK Lliga començarà el cap de setmana següent (18 de setembre). Així doncs, després del Barça - Igualada d'aquest divendres, els culers no podran tornar a gaudir d'un partit d'hoquei al Palau fins la primera o segona jornada de la competició domèstica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut