El Barça 21/22 ja ha començat a rodar

El Barça 21/22 ja ha començat a rodar

Els de Carlos Ortega han començat a treballar avui en una doble sessió

L’equip del nou entrenador Carlos Ortega ha iniciat la pretemporada en una sessió física a un dels camps de futbol de la Ciutat Esportiva. El tècnic blaugrana i el seu equip de treball han preferit triar un espai obert per poder fer la primera sessió de la temporada. Abans de començar el directiu responsable de la secció, Joan Solé, ha volgut saludar l’equip i veure la primera part de l’entrenament. 

Ortega ha pogut comptar amb la totalitat de la primera plantilla a excepció de l’Aitor Ariño, que continua recuperant-se de la lesió del genoll que va patir la temporada passada, i de l’Ali Zein, nova incorporació de cara a aquesta temporada que es va lesionar als Jocs Olímpics amb la selecció d’Egipte. A banda dels jugadors del primer equip, l’entrenador ha tingut l’ajuda dels jugadors del Barça B Jordi González, Albert Pujol, Artur Parera, Juan Palomino, Marti Soler i Aleksander Cenic.

Doble sessió d’entrenament

Aquesta tarda, els blaugranes tornaran a fer una altra sessió d’entrenament que serà la segona del dia. Durant la pretemporada, la intenció del cos tècnic és poder fer una sessió doble diària per tal d’agafar el fons físic necessari per afrontar la temporada, que estarà atapeïda de partits. L’equip s’estarà entrenant a la Ciutat Esportiva fins al divendres 20, en què viatjaran fins a Encamp per fer una estada de quatre dies. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut