16 jugadors començaran la pretemporada amb el Barça

16 jugadors començaran la pretemporada amb el Barça

Hi haurà nou jugadors del primer equip i set del Barça B i júnior

El Barça de Saras comença aquest dimarts 17, amb les revisions mèdiques, la pretemporada del curs 2021/22. El primer entrenament serà dimecres al Palau Blaugrana i Jasikevicius comptarà amb els 9 jugadors del primer equip disponibles: Oriola, Mirotic, Calathes, Davies, Smits, Kuric, Sanli, Martínez i Jokubaitis

Pel que fa a Laprovittola i Abrines, que van disputar els Jocs Olímpics, comptaran amb uns dies més de vacances i Higgins, amb permís del Club, s’incorporarà als entrenaments a finals de setmana a causa d’un assumpte personal.

Els joves escollits

La gran novetat és que 7 jugadors del Barça B i del júnior s’entrenaran sota la disciplina del primer equip. Són els bases Juani Marcos (21 anys), Agustín Ubal (18 anys) i Rafa Villar (júnior, 17 anys), els exteriors Michael Caicedo (18 anys) i Gael Bonilla (18 anys) i els interiors Ibou Badji (19 anys) i James Nnaji (júnior, 17 anys).

Excepte Marcos i Badji, que tenien fitxa del Barça B l’última temporada, els altres quatre jugadors (Ubal, Villar, Caicedo, Bonilla i Nnaji) han format part de l’equip júnior que el curs 2020/21 es va proclamar campió de Catalunya, d’Espanya i sots campió de l’Eurolliga.

El 24, cap a Andorra

Cal recordar que, després d’una primera setmana d’entrenaments entre el Palau Blaugrana i el pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Barça es traslladarà al Comú d’Encamp d‘Andorra del 24 al 31 d’agost per realitzar una estada de pretemporada.

Durant la seva estada a Encamp el Barça de Saras disputarà dos amistosos: el 26 d'agost, davant el MoraBanc Andorra, i el 30 d'agost, davant el Limoges francès. L'horari definitiu dels partits es confirmarà en breu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut