Barça B - Nàstic: Empat sense gols a l'Estadi Johan Cruyff (0-0)

Barça B - Nàstic: Empat sense gols a l'Estadi Johan Cruyff (0-0)

En el cinquè amistós de la pretemporada, el Barça B de Sergi Barjuan ha empatat contra el Nàstic en un partit on no hi ha hagut gols

El nou Barça B de Sergi Barjuan segeuix amb la posada a punt per a la nova temporada i aquesta tarda ha disputat el seu cinquè amistós de la pretemporada davant del Gimnàstic de Tarragona. El partit, marcat per l'absència de gols, ha acabat amb un empat a zero.

Rival de la mateixa categoria

Sota una calor intensa a l'Estadi Johan Cruyff, el Barça B s'ha enfrontat per primera vegada en el que va de pretemporada a un rival de la mateixa categoria, la Primera Divisió RFEF. El partit ha acabat sense gols i la igualtat ha estat la nota predominant al llarg del duel.

En un partit amb poques ocasions, la pilota aturada ha estat l'arma més perillosa per ambdós conjunts, però la pilota no ha volgut entrar i el zero a zero no s'ha mogut del marcador. També Nils Mortimer, que ha entrat al camp al minut 58, ha pogut desfer la igualada a través d'una gran acció individual a la que només li ha faltat el gol.

Els dos equips es tornaran a trobar ben aviat en competició oficial, doncs el Barça visitarà Tarragona per disputar la segona jornada de la lliga. Abans de donar el tret d'inici a la temporada, el Barça B afrontarà una última prova el proper dissabte al Municipal de Palamós, camp de la UE Costa Brava.

Debut de Pelayo

Com a nota destacada, un nou juvenil ha fet el debut amb el Barça B. És Pelayo Fernández, defensor de La Masia que va arribar al Club el 2019 procedent del Quirinal avilesino. Pelayo ha saltat a la gespa en el minut 75, ocupant el lloc de Comas. 

FITXA TÈCNICA

Barça B: Tenas (Carevic, min 46), Zaca (Arnau Casas, min 75), Mika Mármol (Ramos Mingo, min 58), Comas (Pelayo, min 75), Solà (N'Diaye, min 58), Casadó (G. Maya, min 75), Matheus (Franck, min 75), Ilias (Lucas de Vega, min 46), Aranda (Kays Ruiz, min 58), Jutglà (Mortimer, min 58) i Peque (Escobar, min 46’).

Gimnàstic de Tarragona: Manu Garcia, Pol D., Ribelles, Del Campo, Pedro, Fullana, Quintanilla, Aythami CL, Pablo Fernández, Robert S. i Joan Oriol.

Gols: -

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Ha mostrat la targeta groga a Ilias i a Kays Ruiz (Barça B) i a Aythami CL, Ribelles i a Quintanilla (Nàstic)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut