8 blaugranes opten als premis de la UEFA

8 blaugranes opten als premis de la UEFA

El proper 26 d'agost es coneixeran la millor portera, la millor defensa, la millor migcampista i la millor davantera de la Champions femenina 2020/21

Vuit. Aquest és el número de candidates del Barça Femení a guanyar els premis per posició de la UEFA Women's Champions League. I és que la Champions League conquerida per les culers el curs passat no va passar desepercebuda. Sandra Paños, com a candidata a millor portera, Mapi León i Irene Paredes -si bé el curs passat jugava al PSG- com a candidates a millor defensa, Aitana Bonmatí i Alexia Putellas com a candidates a millor migcampista i Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso i Lieke Martens com a candidates a millor davantera.

Aquestes són les vuit jugadores actuals del Barça Femení que opten a aquest distintiu. Això suposa que la millor davantera de la UEFA Women's Champions League 2020/21 serà una culer al ser les tres representants del conjunt blaugrana. Aquests premis es duen a terme des de la temporada 2019/20 i la la llista de jugadores s'ha seleccionat a través d'un jurat format per entrenadors dels clubs que van participar als vuitens de la Champions femenina. A més, 20 periodistes especialitzats en futbol femení també han participat en la selecció. 

Les vencedores s'anunciaran el proper 26 d'agost a Istambul, coincidint amb el sorteig de la fase de grups de la UEFA Champions League 2021/22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut