El compliment de la normativa redueix l’aforament del Camp Nou per al partit contra la Reial Societat

El compliment de la normativa redueix l’aforament del Camp Nou per al partit contra la Reial Societat

El requisit de mantenir un metre i mig de distància entre els assistents limita la capacitat de l’Estadi entre les 20.000 o les 22.000 persones, i s’han posat a la venda les entrades disponibles per als socis no abonats i aficionats

L’aforament disponible per al primer partit de Lliga al Camp Nou en el partit que el Barça celebrarà amb la Reial Societat diumenge, dia 15 d’agost, a partir de les 20 h es veurà afectat per la normativa que avui ha donat a conèixer el PROCICAT. Tot i l’autorització d’un 30% de la capacitat de l’Estadi, que significaria prop de 30.000 espectadors, el requisit de mantenir un metre i mig de distància entre les persones o grups de persones que disposin d’entrades, obliga a reduir aquest nombre d’aficionats. 

Cal recordar que el nombre d’entrades per compra varia entre 1 i 6 localitats, que s’ubiquen juntes a l’Estadi en un grup bombolla, separat 1,5 metres dels grups més propers. El nombre final d’aficionats dependrà doncs del nombre màxim i la grandària dels grups bombolla que es puguin situar a l’Estadi, i que podria oscil·lar entre els 20.000 o 22.000 espectadors. 

Després d’haver-se confirmat que els 15.280 socis abonats que van sol·licitar entrada per mitjà del formulari web podran assistir al partit, avui s’han començat a posar a la venda les aproximadament 2.500 entrades disponibles per a socis sense abonament i aficionats fins a completar l’aforament limitat per a aquest primer partit de la temporada 2021/22. 

Per a aquest primer partit de Lliga, el 85% del total de les entrades habilitades es destinen als socis amb abonament a l’Estadi, mentre que el 15% que resta està reservat per a compromisos i acords comercials del Club.

Requisits del PROCICAT

Segons la normativa del PROCICAT que serà vigent fins al 20 d’agost, en activitats esportives a l’aire lliure, les instal·lacions amb un aforament superior a 10.000 persones, poden obrir fins a un nombre màxim del 30% d’aquest aforament, sempre que es compleixin els requisits següents:

  • Establir espais sectoritzats, amb control de fluxos d'accés i sortida i banys, que han de ser d'un màxim de 3.000 persones en seients preassignats i, preferentment, públic abonat i local.
  • No es permet servei de restauració ni el consum d'aliments ni de begudes, llevat del consum d'aigua.
  • Els assistents han de portar la mascareta en tot moment dins la instal·lació. S'ha de reforçar la vigilància i la difusió del compliment de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta durant l'esdeveniment (també a les àrees de serveis, a les entrades i a les sortides).
  • Els assistents han d'estar asseguts durant l'esdeveniment i s'ha de garantir en tot moment la distància interpersonal d'1,5 m.
  • Establiment de mesures de circulació dels assistents que evitin les aglomeracions en els encreuaments o punts de més afluència.

Per a poder complir totes aquests requisits, el FC Barcelona vol conscienciar tots els seus socis i aficionats que assisteixin al partit del compliment de les mesures establertes.

Normes que cal seguir al Camp Nou

Per qüestions de seguretat, davant la pandèmia de la Covid-19, tothom que accedeixi a l’Estadi ha de complir els requisits següents:

mini_DSC_9993
Per accedir a l'Estadi s'haurà de mantenir la distància de seguretat
  • És prohibit accedir a l’Estadi si es presenten símptomes o s’ha estat en contacte amb persones amb símptomes o que han estat en quarantena durant els darrers 10 dies.
  • Per accedir a l’Estadi cal ser portador d’una entrada, també els menors.
  • Els abonaments no estan habilitats. Arran de la reducció de l’aforament, l’assignació de les localitats és aleatòria dins la zona de l’abonament, i no es poden fer modificacions.
  • Cal ocupar exclusivament la localitat assignada.
  • L’entrada a l’Estadi s’ha de realitzar per l’accés, la porta i l’hora assignades. En cas contrari, el Club es reserva la possibilitat de prohibir-hi l’accés.
  • L’ús de la mascareta és obligatori durant tot l’esdeveniment esportiu.
  • Es recomana fer ús del gel hidroalcohòlic distribuït per la instal·lació.
  • Cal mantenir la distància de seguretat reglamentària.
  • El punts de restauració de l’Estadi romandran tancats.
  • Cal sortir de la instal·lació un cop finalitzi el partit, seguint les instruccions que es donaran per la megafonia de l’Estadi.
  • Un cop els socis i aficionats estiguin fora de l’Estadi no hi podran tornar a entrar.
  • És prohibit fumar al recinte.
  • No és permès menjar. Hi ha un servei de venda ambulant d’aigües.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut