Barça-Montpeller (prèvia): L’últim test a casa

Barça-Montpeller (prèvia): L’últim test a casa

18.30h, BarçaTV, Esport3 i streaming per Barça TV+: L’equip torna al Johan Cruyff després de meravellar al Gamper i abans de viatjar als Estats Units

El Barça Femení disputa un nou amistós de pretemporada aquest divendres a la tarda a l’Estadi Johan Cruyff contra el Montpeller. Serà el darrer després de meravellar-hi al Trofeu Joan Gamper davant el Juventus (6-0) i just abans de marxar cap als Estats Units diumenge per afrontar la International Champions Cup.

El Barça-Montpeller és un duel recorrent de les pretemporades. Sense anar més lluny, fa un any es van enfrontar dues vegades en terres catalanes. El rival segueix sent un dels equips més destacats de la Lliga francesa, tot i que va finalitzar el curs passat en sisena posició i no es va poder classificar per a la Champions League.

El tècnic Jonatan Giráldez, per la seva banda, no podrà comptar amb Jenni Hermoso -escollida millor jugadora del Gamper- per la lesió al turmell esquerre que va patir a l’entrenament de dijous i que la mantindrà uns dos mesos de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut