Els 15.280 abonats que han demanat entrada podran assistir al partit contra la Reial Societat

Els 15.280 abonats que han demanat entrada podran assistir al partit contra la Reial Societat

Els socis que van sol·licitar una entrada per mitjà del formulari tenen garantida la localitat sense necessitat de sorteig, un cop s’han repartit per les diferents zones de l’Estadi

Els 15.280 abonats que van sol·licitar l’entrada per assistir al primer partit de Lliga que celebraran el Barça i la Reial Societat diumenge vinent, dia 15 d’agost a les 20 h, tenen assegurada la localitat després d’haver-se repartit aquestes sol·licituds per les diferents zones de l’Estadi.

D’aquesta manera, no cal efectuar cap sorteig i tots els socis amb abonament que han demanat entrada tindran la possibilitat d’assistir a aquest primer partit de la Lliga 2021-2022. Així, 17 mesos després de futbol a porta tancada a causa de la pandèmia de la Covid-19, el Camp Nou tornarà a acollir públic, tot i que serà amb un aforament limitat i de manera parcial.

Dimecres passat va finalitzar el termini perquè els socis abonats que volien assistir al debut del Barça a la Lliga 2021/22 emplenessin el formulari per sol·licitar una entrada, i finalment els 15.280 abonats que ho van demanar tenen una localitat assegurada, ja que un cop dividides les localitats en diversos blocs per garantir les normes que pugui dictar el PROCICAT, la demanda no supera la disponibilitat. 

Les entrades s’enviaran als socis peticionaris principals de cada sol·licitud a través d’un correu electrònic.

Cal recordar que les autoritats sanitàries faran pública el divendres 13 la nova normativa que pot afectar l’aforament del Camp Nou. En funció d’aquesta normativa es coneixerà el nombre d’entrades disponibles per posar a la venda per a socis no abonats i aficionats que vulguin assistir al partit fins a exhaurir les localitats.

Instruccions i recomanacions

Cada bloc disposarà d’uns accessos i portes d’entrada específiques, amb mobilitat restringida per als assistents de cada bloc, i amb serveis sanitaris independents. Els assistents al partit tindran l’obligació de fer ús de la mascareta, i es recomana que la portin del tipus FFP2, que mantinguin la distància de seguretat i que segueixin en tot moment les normes sanitàries antiCovid-19.

Els assistents al partit hauran d’ocupar sempre la localitat assignada a cada entrada, sense possibilitat de canviar de lloc. En l’entrada també figurarà l’accés que s’haurà de fer servir i l’hora designada per accedir a l’Estadi. Un cop es conegui la nova normativa que ens pot afectar, el Club informarà amb més detall de les instruccions i recomanacions que hauran de seguir els assistents al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut