Joves al poder!

Joves al poder!

Uri Llenas, Manel Hernández, Kyllian Gil i David Vílchez estan realitzant la pretemporada amb el primer equip

El Barça d’hoquei patins tindrà, una temporada més, el suport de l’hoquei formatiu blaugrana per afrontar el curs 2021/22. La sortida de Pablo Álvarez fa que la plantilla torni a estar integrada per dos porters i vuit jugadors de pista. Per tant, el cos tècnic escollirà entre els joves de la base quan hi hagi una absència.

El primer cas es donarà a la Lliga Catalana Frit Ravich, en que Edu Castro no podrà comptar amb Sergi Llorca, que s’està recuperant d’una intervenció a l’espatlla dreta.  “Una de les parts de l’ADN del Club és que es puguin incorporar el màxim nombre de jugadors de la base. Hi tenim plena confiança”. “Els jugadors del primer equip més els de la base donen plenes garanties per competir, com sempre, per a cada partit i per a cada títol”, va comentar el tècnic blaugrana en la roda de premsa realitzada a Encamp.

Uri Llenas, Manel Hernández, Kyllian Gil i David Vílchez son els joves escollits per realitzar la pretemporada seguint la dinàmica del primer equip. Van iniciar els entrenaments el 3 d’agost i també estan presents a l’estada de pretemporada d’Encamp, on conviuen com uns més amb els integrants de la primera plantilla i participen en les activitats de grup.

Cap dels quatre ha debutat oficialment amb el primer equip, però aquesta temporada podrien tenir l’oportunitat, seguint els passos dels nou jugadors que han debutat els últims anys amb Edu Castro: Marc González (cedit al Valdagno), Àlex Joseph (cedit al Noia Freixenet), Pablo Nájera (Sarzana), Antonio Miguélez (Montebello), Aleix Borregán (Manlleu), Xevi Arcas (Manlleu), Xano Edo (cedit al Calafell), Martí Gabarró (cedit al Calafell) i Arnau Martínez (hoquei formatiu blaugrana).

D’altra banda, fins a sis jugadors de la base blaugrana estan preparant amb la selecció els respectius europeus que se celebraran a Paredes (Portugal) entre el 5 i l’11 de setembre. Arnau Martínez, Joan Pascual i Carles Aguilera competiran amb la sub-19 mentre que Edu Jurado, Jan Curtiellas i Miquel Escala ho faran amb la sub-17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut