Els socis abonats han demanat 15.280 entrades per al primer partit de Lliga al Camp Nou

Els socis abonats han demanat 15.280 entrades per al primer partit de Lliga al Camp Nou

Un cop finalitzat el termini, el Club confirmarà aquest dijous si cal celebrar un sorteig entre els sol·licitants

Aquest dimecres 11 d'agost a les 21 hores ha finalitzat el termini perquè els socis abonats poguessin demanar una entrada per presenciar en directe el primer partit del Barça a la Lliga 2021-2022 al Camp Nou, que es disputarà aquest diumenge 15 d’agost a les 20h contra la Reial Societat. Un total de 15.280 abonats han sol·licitat una entrada a través del formulari que el Club havia posat a disposició dels socis a la web, i aquest dijous es confirmarà si cal celebrar algun sorteig entre els sol·licitants. 

El sorteig dependrà de la demanda que s’hagi produït en cadascuna de les zones de l’Estadi i les noves normes que pugui dictar el PROCICAT, i aquest es realitzarà si les entrades demanades superen la capacitat disponible.

Cal recordar que la distribució de les localitats per l’Estadi s’ha dividit en diversos blocs i que en cas d’haver-hi més demanda per bloc que les entrades ofertes, s’efectuarà un sorteig per cada bloc i es publicarà al web del número de rang guanyador per sector. Els socis agraciats rebran la comunicació i l’entrada electrònica assignada en el període comprès entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut