Definits els entrenadors del futbol formatiu femení per a la temporada 2021/22

Definits els entrenadors del futbol formatiu femení per a la temporada 2021/22

Diverses variacions en la direcció dels cinc equips del planter barcelonista

La temporada 2021/22 ja està planificada pel que fa a les banquetes del futbol formatiu femení. En els cinc equips de les categories inferiors del Barça hi ha hagut diversos canvis.

Futbol_Formatiu_Planter_Entrenadors_1600x1000_CAT
Futbol_Formatiu_Planter_Entrenadors_1600x1000_CAT

Oscar Belis és l’entrenador del filial, en substitució de Miguel Llorente. Com en la seva etapa al Juvenil, Belis tindrà com a assistent Pol Grau, mentre que Irene del Río continuarà com a preparadora física. El Barça B va començar la pretemporada la setmana passada, amb vistes a una exigent Reto Iberdrola que engegarà a principis de setembre.

El Juvenil estarà en mans de Pablo Tramullas, segon del filial a la segona meitat de la temporada passada. Formarà tàndem amb Miquel Llorens, que era assistent a l’Infantil, i el 16 d’agost es posaran en marxa.

Una campanya més, Jesús López estarà al capdavant de l’Infantil. Ara tindrà al seu costat Víctor Sambola, amb experiència a les alevins. El dia 23 serà el primer entrenament.

L’única banqueta sense variacions serà la de l’Aleví E, novament comandada per Pablo Álvarez i Berta Prat. El tret de sortida serà el 30 d’agost.

D’altra banda, l’Aleví F, les més menudes, tindrà dues incorporacions en la direcció: Marc Almirall, procedent de la Barça Academy, i Víctor Vilajosana, des de l’Europa. El dia 31 s’estrenaran en les sessions preparatòries. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut