Barça – Juventus (prèvia): Un Gamper per trencar barreres

Barça – Juventus (prèvia): Un Gamper per trencar barreres

18.00h, Barça TV, TV3, La Sexta i streaming a BarçaTV+: El campió d’Europa i el d’Itàlia es repten en la primera edició del Trofeu culer en categoria femenina

El Trofeu Joan Gamper femení ja és aquí. Aquesta tarda, el Barça i el Juventus disputaran la primera edició en categoria femenina del tradicional torneig estival organitzat pel club culer. Serà a l’Estadi Johan Cruyff, davant d’uns 3000 espectadors, just abans del duel masculí entre catalans i italians en el mateix escenari.

Serà, doncs, una cita històrica per a les tricampiones, que dissabte a la nit tornaven d’una profitosa estada de deu dies a terres alacantines, on van disputar el primer amistós davant de l’Elx (17-0).

En l’estrena de Jonatan Giráldez a la banqueta del Johan Cruyff, el tècnic gallec comptarà amb les mateixes futbolistes que van acabar l’estada. Les espera un campió italià que també ha canviat d’entrenador, ja que ara el dirigeix Joe Montemurro. En el seu darrer amistós, el Juventus es va imposar al Montpeller per 2-1.

L’altre plat fort serà la presentació de la plantilla davant de l’afició. Això succeirà després del partit. Encara no hi seran les olímpiques Martens, Rolfö i Gio. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut