Viu el Trofeu Joan Gamper al Barça Cafe!

Viu el Trofeu Joan Gamper al Barça Cafe!

Viu el partit del Barça Femení i el primer equip contra la Juventus, des del nou sports bar situat dins les instal·lacions del Camp Nou

Aquest diumenge el Barça Cafe obre les seves portes perquè puguis gaudir del Trofeu Joan Gamper amb la millor oferta gastronòmica i amb l’ambient més culer. El nou sports bar situat dins de les instal·lacions del Camp Nou, retransmetrà en directe els dos partits d’un Gamper històric, que serà el primer on competiran l’equip femení i masculí.

El primer torn serà per l’equip femení, dirigit per Jonatan Giráldez, i vigent campió del triplet, que s’enfrontarà a un rival de primer nivell com és la Juventus, a partir de les 18.00 hores.

Més tard, a les 21.30 hores, serà el torn del primer equip masculí, que a les ordres de Ronald Koeman jugarà també contra la Juventus. Serà l’últim assaig abans d’iniciar la lliga el proper diumenge dia 15 contra la Reial Societat al Camp Nou.

Reserva ara i assegura’t gaudir del Gamper amb l’experiència més culer i dona suport als dos equips des del Barça Cafe. Pots fer-ho trucant al +34 660 746 537.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut