El Barça – Igualada Rigat, primer duel del curs al Palau

El Barça – Igualada Rigat, primer duel del curs al Palau

La primera jornada de la Lliga Catalana es disputarà el divendres 20 d’agost

Després del descans estiuenc, el Palau Blaugrana obrirà les seves portes el divendres 20 d’agost per acollir la primera jornada de la Lliga Catalana Frit Ravich. El duel entre Barça i Igualada Rigat començarà a les 19.00 hores i serà retransmès per Barça TV. 

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 16 d'agost a partir de les 12.00 hores. Per estar informat personalment de la sortida a la venda de les entrades, els aficionats blaugranes poden apuntar-se al següent formulari (cliqui aquí). L'entrada per al públic general tindrà un cost de 9 euros (gratis per als socis). Els abonats a l'hoquei podran sol·licitar la seva entrada gratuïta en aquest enllaç. 

La competició catalana serà el primer títol oficial en joc i també servirà per posar a prova les sensacions de l’equip entrenat per Edu Castro. El Barça, en el Grup 1, completarà la fase de grups el dissabte 28 visitant el Garatge Plana Girona.

En cas de classificar-se com a primer o segon de grup, el conjunt blaugrana accedirà a la fase final que se celebrarà a Sant Hipòlit de Voltregà. Els quarts de final es disputarien el 31 d’agost (19.00 hores) o l’1 de setembre (21.30 hores) contra el primer o el segon classificat del grup 3 (Reus Deportiu Miró, Voltregà Stern Motor o PAS Alcoi). Les semifinals es jugarien el divendres 5 de setembre (19.00 o 21.00 hores) i la final el diumenge 5 (13.00 hores).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut