El Camp Nou tindrà l’aforament limitat a 30.000 espectadors per a  l’inici de la Lliga contra la Reial Societat

El Camp Nou tindrà l’aforament limitat a 30.000 espectadors per a  l’inici de la Lliga contra la Reial Societat

Els socis amb abonament poden sol·licitar la seva entrada del dilluns dia 9 a les 16 h fins al dimecres 11 d’agost a les 21h, i hi haurà sorteig en cas que la demanda superi la disponibilitat

El primer partit de Lliga de la temporada 2021/22 al Camp Nou se celebrarà contra la Reial Societat el proper diumenge 15 d’agost (20 h) amb aforament limitat de públic. D’acord amb les normes dictades per les autoritats sanitàries, aquest aforament quedarà fixat en un 30% de la capacitat de l’Estadi, que representa un total de 29.803 espectadors.

Aquest partit representarà la tornada del públic a l’Estadi, encara que de manera parcial, després de 17 mesos de futbol a porta tancada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Es dona la circumstància que l’últim partit amb públic va ser també un Barça-Reial Societat disputat el 7 de març del 2020.

En aquest primer partit de Lliga, el 85% del total de les entrades habilitades estaran destinades als socis amb abonament a l’Estadi, mentre que el 15% restant estarà destinat a compromisos contractuals i institucionals del Club. Els abonats que vulguin assistir al partit hauran de fer prèviament una sol·licitud d’entrada a través d’un formulari que estarà operatiu al web del Club a partir de les 16 h del dilluns dia 9 i que es tancarà el dimecres dia 11 a les 21 h. Cada sol·licitud pot reunir un màxim de sis socis abonats, sempre que siguin de la mateixa zona de l’Estadi, i els menors de 14 anys sempre han d’assistir al partit en companyia d’un adult.

Sorteig d’entrades

Si un cop tancat el termini fixat per enviar el formulari hi ha més demanda que les entrades disponibles, s’efectuarà un sorteig per determinar els socis de cada zona que podran disposar d’una entrada per aquest primer partit de Lliga.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis titulars de les peticions agraciats en el sorteig rebran la comunicació del Club i les entrades electrònique amb les localitats assignades, que estaran situades el més a prop possible de la dels seus abonaments. Els socis amb entrada, que disposin d’un abonament de parking, podran estacionar el seu vehicle dins del recinte del Camp Nou.

Cessió d’entrades i compensació

Les entrades no seran nominatives i es podran cedir a altres persones, sense necessitat de notificació prèvia al Club. No hi haurà registre de les persones a qui se cedeixen les entrades, però en cas de requisit sanitari, el Club podrà sol·licitar les dades de les persones que han assistit al partit.

El Club només compensarà, amb la part proporcional corresponent al partit, els socis abonats que han sol·licitat l’entrada i no han estat agraciats en el sorteig. L’import es determinarà a final de temporada, segons la totalitat de partits disputats, i serà descomptat en la propera renovació de l’abonament.

Restricció de mobilitat i mesures de seguretat

Per facilitar el distanciament i restringir la mobilitat, la distribució de l’Estadi es dividirà en vuit blocs que disposaran d’uns accessos i portes d’entrada específiques, així com serveis independents.  Els assistents al partit només podran entrar a l’Estadi pels accessos indicats a la seva entrada, on també estarà impresa l’hora recomanada per accedir a l’Estadi.

Al llarg del partit, caldrà estar assegut a la localitat assignada sense poder canviar d’ubicació i no serà possible sortir per tornar a entrar al recinte. A l’interior del Camp Nou no es podrà menjar, i els assistents tindran l’obligació de fer ús de la mascareta (es recomana del tipus FFP2), mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions de mobilitat i les normes sanitàries de prevenció de la Covid-19.

Totes les preguntes i respostes, aquí

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut