El Barça d'hoquei patins s'exercita a la platja

El Barça d'hoquei patins s'exercita a la platja

El conjunt blaugrana ha fet una sessió d’entrenament atípica en què s’ha treballat la força i la resistència

El Barça d'hoquei patins segueix amb la pretemporada i aquest dijous ha deixat, per un dia, els patins i els estics per suar sobre la platja de Gavà. I és que el conjunt que entrena Edu Castro ha fet una atípica sessió d'entrenament en què s'ha treballat la força i la resistència.



No és el primer cop que es duu a terme una sessió d'aquest estil sota les instruccions del preparador físic Dani Fernández. Els jugadors agraeixen treballar a la platja aspectes més concrets i canviar d'escenari en uns primers dies de feina en què les càrregues de treball són molt intenses. La plantilla tornarà a posar-se els patins aquest divendres al Palau Blaugrana, en l’últim entrenament de la setmana.

En declaracions a Barça TV, Nil Roca ha destacat que aquests primers dies “són dures, però venim amb moltes ganes i les energies renovades”. “Sabem que serà una temporada llarga i tenim ganes de competir”.

Helder Nunes, de la seva banda, ha subratllat que ha sigut un estiu diferent perquè no hi ha hagut competició internacional. “Trobava a faltar l’hoquei i els meus companys”. “Estic content per poder estar tots junts”. Sobre els primers dies de treball físic, el portuguès que manifestat que “aquests dies  tenen molta càrrega però també serveixen per agafar sensacions”. "Tornar a entrenar sempre és bo perquè fem el que ens agrada i ens fa feliços".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut