Paños: “Totes volem seguir creixent”

Paños: “Totes volem seguir creixent”

La portera inicia la seva setena temporada al club amb una estada a casa seva, a Alacant

Profeta a la seva terra, Sandra Paños engega la seva setena temporada al Barça amb una estada a la seva Alacant natal. En una entrevista als mitjans del Club, la portera, de 28 anys, explica l’exigent treball que està portant a terme l’equip en aquests dies i l’ambició conjunta de seguir creixent i guanyant. 

“És el treball més important de l’any, on més càrrega pots posar. La importància és màxima i n’estem conscienciades”.

“Ja ens van avisar que faríem un salt més en quant a intensitat i a càrregues. Crec que l’equip està responen molt bé. Intentem donar el màxim cadascuna. Jugadores i staff anem en la mateixa sintonia i estem passant uns dies de patiment, però molt gratificants perquè després es veuran els resultats”.

“Treballar físicament millor ens ha portat a aconseguir grans coses. Hem de millorar més per seguir assolint coses importants”.

“Tenim un equip de gran qualitat humana, això és el que fa que s’aconsegueixin grans coses. S’ha d’intentar anar en una mateixa direcció i objectiu”.

“El que ve serà fins i tot més difícil que l’any anterior. Tenim tots els mitjans per seguir creixent i intentar aconseguir els títols”.

“Jonatan ens diu que el més important és el com. Durant la temporada treballarem diferents maneres d’afrontar els partits. Sobretot ens comenta que estiguem tranquil·les, mirant de fer tot el possible per no perdre l’estil, i que tinguem l’ambició de seguir guanyant”.

“Les joves han de treballar dur i aprendre molt de les que som aquí. Les tractem com a una més. Els hi diria que gaudeixin perquè estan entrenant amb les millors”.

“Vull seguir gaudint del futbol, tenir bones sensacions i ajudar dins i fora a les companyes. Totes volem seguir creixent”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut