El Barça de bàsquet tornarà a la feina el 18 d'agost

El Barça de bàsquet tornarà a la feina el 18 d'agost

Un dia abans, el 17 d'agost, es duran a terme les revisions mèdiques

El dimarts 17 d’agost, amb les proves mèdiques, començarà la temporada 2021/22 per al Barça de Sarunas Jasikevicius. El primer entrenament de la pretemporada serà el 18 d’agost amb el gran gruix de jugadors de la primera plantilla, amb l’excepció dels que estan disputant ara mateix els Jocs Olímpics. També s’exercitaran en aquest inici de pretemporada jugadors del Barça  B, encara per determinar.

Estada a Encamp

El curs passat l’equip va recuperar l’estada de pretemporada a Encamp, Andorra, i aquest agost hi tornarà del 24 al 31 d’agost per preparar un curs 2021/22 que serà molt exigent. El Complex Esportiu d’Encamp acollirà de nou les sessions de treball dels blaugranes.

L’equip també disputarà un partit amistós, en una data per determinar, durant l’estada a Encamp.

La Lliga Catalana

Un cop finalitzada l’estada a Encamp, el Barça disputarà el primer títol de la temporada amb la Lliga Catalana, que es jugarà a Manresa el 4 i 5 de setembre. Els blaugranes jugaran contra el Joventut de Badalona la primera semifinal (4/9, 19:30h) i, en cas de vèncer, disputaran la final el 5/9, a les 21:30h, contra el guanyador del BAXI Manresa – MoraBanc Andorra.

Finalment, i abans de l’inici de la Lliga Endesa, que començarà el 18 de setembre, i de l’Eurolliga, que ho farà l’1 d’octubre, el Barça disputarà la Supercopa Endesa l’11 i 12 de setembre al pavelló Santiago Martín de Tenerife. El rival, que sortirà d’un sorteig que se celebrarà pròximament, serà l’Iberostar Tenerife o el València Basket.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut