Segueix l'activitat a Alemanya

Segueix l'activitat a Alemanya

Sota la presència del president Joan Laporta, els de Koeman, dividits en dos grups, han continuat amb els entrenaments a Baden-Württemberg

Nou dia en l'estada blaugrana a Baden-Württemberg. Els homes de Ronald Koeman han afrontat una nova jornada d'entrenaments després del tercer amistós de pretemporada davant l'Stuttgart. 

Aquest matí de diumenge 1 d'agost, sota una persistent pluja a Baden-Württemberg, ha tingut lloc un entrenament de recuperació. Els blaugranes s'han dividit en dos grups. Per una banda, els jugadors que van disputar més minuts en l'Stuttgart 0 - Barça 3 s'han exercitat en el gimnàs de les instal·lacions de l'hotel. Per altra banda, la resta de jugadors han fet una sessió als camps d'entrenament del SV Aasen. 

Destacar que aquesta sessió l'ha presenciada el president Joan Laporta i també el vicepresident primer Rafael Yuste. Ambdós havien saludat l’equip abans de l’entrenament. Enric Masip, Mateu Alemany i Ramon Planes també han estat presents en la sessió dels de Koeman. 

Aquesta tarda l'equip descansarà, i el dilluns 2 d'agost tornaran els entrenaments amb doble sessió. Tot amb l'objectiu de seguir preparant el següent repte de pretemporada, el Salzburg. Una concentració en terres alemanyes que el jugador Àlex Collado ha abandonat, amb permís del Club, pendent de resoldre el seu futur. 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut