Giráldez: “Es nota que les jugadores han fet els deures”

Giráldez: “Es nota que les jugadores han fet els deures”

El nou entrenador ha parlat de “bones sensacions” en els primers dies de treball de la pretemporada del Barça Femení 2021/22

Els primers dies de treball del Barça Femení 2021/22 s’estan portant a terme aquesta setmana  a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, fins que dijous a la tarda viatgi cap a Alacant, seu de l’estada. En declaracions als mitjans del Club, el nou entrenador, Jonatan Giráldez, ha fet una valoració inicial amb bona nota de la posada en marxa de les tricampiones. 

“Les sensacions són bones. Sempre que tornes de vacances et preguntes com estaran les jugadores, quines sensacions tindrem a nivell condicional i tàctic. Es nota que les jugadores han fet els deures i bona feina”.

“La pretemporada és molt important perquè, a més, aquesta temporada serà una mica més curta, acabant el maig. Aquest mes de vacances ha estat positiu. Ara mateix tenim 5 setmanes per preparar l’inici de Lliga amb amistosos de molt nivell”.

“A les noves incorporacions els hi he volgut transmetre sobretot tranquil·litat. Quan arribes al Barça la manera de fer, d’entrenar i el joc és molt diferent a la resta d’equips. La part positiva és que el grup humà és molt bo, entre elles ja s’ajuden per tenir cura de tots els aspectes del dia a dia. D’aquí poc, a l’estada, ja aprofitarem per conviure, per acabar-nos de conèixer i que estiguin còmodes”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut