Adriana Cerezo: “Sóc culer i m’agradaria poder anar més vegades al Camp Nou

Adriana Cerezo: “Sóc culer i m’agradaria poder anar més vegades al Camp Nou"

La taekwondista, de només 17 anys, va aconseguir la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020 en la categoria de -49 kilos.

Adriana Cerezo ha estat un dels noms propis en aquest inici dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després que la jove taekwondista, de només 17 anys, aconseguís la primera medalla per a la delegació espanyola. Una plata que té gust d’or, perquè va caure sobre la botzina contra la tailandesa Panipak Tha Wongpattanakit, per un ajustat 11-10.

Però la derrota no amaga el gran torneig que ha fet Adriana Cerezo. “Volia l’or i vaig sortir a per l’or, però realment no m’esperava aconseguir medalla. M’ha impactat que ídols mundials em felicitessin. És una passada”, va comentar en declaracions amb Barça TV després d’aquesta gran aventura. 

Perquè la jove madrilenya és culer des de petita per herència familiar i ha volgut parlar uns minuts amb els mitjans oficials del Club: “La família per part del meu pare és culer: el meu pare, els meus tiets, les cosines... Només he pogut anar un cop al Camp Nou a veure un partit, i va ser contra el Màlaga. Però m’agradaria poder tornar-hi moltes més vegades”. 

Aquest Barça – Màlaga, però, no és l’únic partit que ha vist Cerezo en directe. De fet, un dels seus millors records és un Getafe –Barça “on ens ho vam passar genial amb tota la família”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut