El Barça Femení 2021/22 ja roda!

El Barça Femení 2021/22 ja roda!

L’equip de Jonatan Giráldez ha portat a terme les tradicionals proves mèdiques i físiques i treball de camp a la Ciutat Esportiva

El Barça Femení 2021/22 ha començat a treballar aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les tricampiones s’han retrobat a primera hora als Serveis Mèdics per portar a terme tests d’antígens. A partir d’aquí, la plantilla s’ha dividit en dos grups: una part ha realitzat les tradicionals proves mèdiques i físiques i la resta ha fet treball de camp, eminentment físic.

 

Aquesta, doncs, ha estat també la primera sessió que ha dirigit el nou entrenador, Jonatan Giráldez. També s'hi han afegit com a novetat les noves incorporacions, Irene Paredes i Ingrid Engen, així com Claudia Pina, que ha tornat a la dinàmica blaugrana després de la cessió al Sevilla. Completaven el grup les futbolistes del filial Meritxell Muñoz, María Molina, Ari Mingueza, Berta Bou, Ornella Vignola i Julia Bartel.

 

No hi han estat Laia Codina i Candela Andújar, amb permís del Club per resoldre el seu futur. A més, cal recordar que Lieke Martens, Fridolina Rolfö i Giovana Queiroz estan disputant els Jocs Olímpics a Tòquio amb les seleccions respectives.

El Barça de Jonatan Giráldez se seguirà exercitant a Sant Joan Despí de dimarts a dijous i, a partir de llavors, traslladarà l’activitat a Alacant, seu de l’estada de pretemporada. Allà jugaran el primer amistós, contra l’Elx, el 4 d’agost, abans de disputar un Trofeu Joan Gamper històric, al Camp Nou, contra la Juventus Femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut