Els 24 convocats per al FC Barcelona - Girona

Els 24 convocats per al FC Barcelona - Girona

Ronald Koeman ha donat a conèixer els jugadors que completen la llista, on destaca la presència de Memphis, per a afrontar el segon test de pretemporada (19 hores, Barça TV+)

Torn per al segon test de pretemporada. Aquest dissabte, a les 19 hores i en directe per Barça TV+, els blaugranes afronten un nou partit amistós al Johan Cruyff davant el Girona.

Per aquest compromís davant el conjunt gironí, el tècnic holandès ha decidit convocar els següents 24 futbolistes: Dest, Piqué, Griezmann, Pjanić, Riqui Puig, Neto, Lenglet, S. Roberto, F. De Jong, Umtiti, Memphis, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Collado, Demir, Ramos Mingo, Gavi, Nico González, Comas, Balde, R. Manaj, Mortimer, Igor GomesM. N'diaye. Destaca la presència de Memphis, que després del seu fitxatge, entra per primera vegada en una llista de convocats del FC Barcelona. 

Recordem que el matx es podrà presenciar en viu a l'Estadi Johan Cruyff. I també es podrà veure en directe arreu del món a través de Barça TV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya, a través de les plataformes televisives de subscripció.

Abans del matx, sessió d’activació 

Aquest dissabte al matí els homes de Ronald Koeman han fet un entrenament d’activació previ. D'aquesta manera, els blaugranes, que estrenaran la segona equipació porpra davant el Girona, han perfilat els detalls pel segon test de pretemporada. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut