Prèvia | FC Barcelona - Girona: Segona prova de la pretemporada

Prèvia | FC Barcelona - Girona: Segona prova de la pretemporada

(19.00 hores, Barça TV+) La plantilla blaugrana afronta el segon amistós de la setmana per seguir amb la preparació de cara a l'inici de la nova temporada

Nova prova per l'equip de Ronald Koeman. El Girona FC es presenta com el segon rival en aquesta pretemporada per tal de seguir amb la posada a punt de la plantilla blaugrana. Després del debut amb victòria davant del Nàstic, l'Estadi Johan Cruyff tornarà a ser la seu del partit.

El duel contra el Girona serà l'últim abans de volar cap a Alemanya, on el Barça afrontarà nous tests de preparació. El partit, a banda de gaudir-lo en directe des de l'Estadi Johan Cruyff, es podrà seguir en directe i de manera global a través de Barça TV+, de la mateixa manera que tota la pretemporada barcelonista.

A més, el duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials. Consulta els horaris per seguir arreu del món el Barça-Girona. 

El precedent de l'any passat 

Durant la pretemporada anterior, igual que va passar amb el Gimnàstic de Tarragona, Barça i Girona es van enfrontar a l'estadi Johan Cruyff. En aquella ocasió els blaugranes van aconseguir la victòria per tres gols a un. Coutinho va obrir la llauna i Messi va posar el segon en el marcador, però un gol de Samu Sainz va retallar diferències. Finalment, de nou Messi va anotar el tercer i definitiu.

Estrenant equipació

Després de lluir la primera equipació en el debut de la pretemporada, davant el Girona el Barça tornarà a anar d'estrena, aquest cop amb l'equipació de visitant per al curs 2021/22. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut