Empat en el debut de la selecció espanyola olímpica

Els culers Eric García, Mingueza i Pedri han estat titulars en el 0-0 davant Egipte

Debut amarg als Jocs Olímpics per als culers de la selecció espanyola. Eric Garcia, Òscar Mingueza i Pedri González han estat titulars davant Egipte, però el combinat espanyol no ha pogut passar de l'empat a zero tot i els diversos intents en atac, en un matx disputat al Sapporo Dome, al Japó.

A més, Mingueza ha hagut de ser substituït als 20 minuts de joc per lesió, deixant el seu lloc a Jesús Vallejo. Pel que fa a la resta de representació blaugrana, tant Eric Garcia com Pedri han disputat els 90 minuts, liderant la defensa i el mig del camp, respectivament, de l'equip de Luís de la Fuente.

Tot i la insistència en atac, la selecció espanyola olímpica no ha pogut trencar el 0-0 i suma un punt en el seu debut. El següent partit serà proper diumenge davant Austràlia.