El FC Red Bull Salzburg, rival de la pretemporada del FC Barcelona

El FC Red Bull Salzburg, rival de la pretemporada del FC Barcelona

Els de Koeman disputaran un amistós el proper 4 d’agost, al Red Bull Arena, a les 19 hores

La pretemporada del FC Barcelona va prenent forma. I ja es coneix un nou rival per aquest agost. Es tracta del FC Red Bull Salzburg, que rebrà el Barça al seu estadi, el Red Bull Arena, el proper dimecres 4 d’agost, a partir de les 19 hores.

Un partit que, com la resta d’amistosos d’aquesta pretemporada 21/22, es podrà seguir en directe a tot el món a través de Barça TV+.

L’amistós contra el Salzburg, doncs, significa el quart que els blaugrana tenen a l’agenda, després dels del Nàstic (21/7), el Girona (24/7) i l’Stuttgart (31/7). Aquest últim està emmarcat enmig de l’estada de pretemporada que els de Ronald Koeman faran a Baden-Württemberg, Alemanya, entre el 28 de juliol i el 3 d’agost. Des d’allà, l’equip es desplaçarà a Salzburg per jugar l’amistós del dia 4. Després d’aquest darrer duel, els de Koeman tornaran cap a Barcelona.

Enfrontament inèdit

Serà el primer cop que el Barça i el FC Red Bull Salzburg es vegin les cares, ja que mai abans s’havien enfrontant ni en partit amistós ni en enfrontament oficial. Així doncs, es tractarà del primer precedent entre catalans i austríacs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut