Barça Legends – Reial Madrid Leyendas: S'escapa el triomf (2-3)

Els culers, tot i avançar-se al marcador amb un gol de Ronaldinho, han vist com els blancs capgiraven el duel a la segona part

Derrota blaugrana al Clàssic de les llegendes. El Barça Legends han caigut per la mínima davant el Reial Madrid Leyendas (2-3) en l'amistós disputat a Israel. Els culers s'han avançat mitjançant un gol de penal de Ronaldinho, però els blancs han remuntat a la segona part amb gols de Munitis, Alfonso i De La Red, tot i el gol de Jofre per als culers.

Els barcelonistes han començat amb Angoy, Dehú, Tortolero, Juan Carlos, Arpón, Goikoetxea, Mendieta, Deco, Ronaldinho, Rivaldo i Saviola com a titulars. Els culers han dominat els primers compassos amb un Ronaldinho molt actiu en atac, creant pràcticament tot el perill amb grans accions. Una espectacular rematada al pal del brasiler (min. 20) ha estat la més clara fins al moment, davant un conjunt blanc capitanejat per Roberto Carlos i Luis Figo, entre d'altres.

I ha estat el mateix Ronaldinho qui ha inaugurat el marcador: penal sobre Saviola i el brasiler que no falla davant Codina per anotar l'1-0 (min. 28), resultat amb el qual s'arribaria al descans. Cal destacar que l'encarregada de xiular el partit ha estat Sapir Berman, qui va fer història la temporada passada en convertir-se en la primera àrbitra transgènere en dirigir un partit de la primera divisió israelí.

photo1626803460

Ja a la segona meitat, un inici frenètic dels blancs ha capgirat el marcador: en els primers minuts, dos gols per avançar-se. Primer, Munitis ha aprofitat un refús de Guzmán per fer l'1-1, i tot seguit, centrada del propi Munitis i gol d'Alfonso Pérez per situar l'1-2.

Els culers han reaccionat amb un bon gol de Jofre Mateu (2-2), després d'una gran acció individual. L'extrem ha estat un dels jugadors que han entrat des de la banqueta, juntament amb d'altres com De Boer, Amor, Okunowo o Coco. Tot i així, els madridistes han tornat a avançar-se, aquest cop després d'una bona acció de Rubén De La Red, per acabar marcant el 2-3 definitiu.

Finalment, victòria blanca en un partit molt disputat i on el públic ha pogut gaudir d'un gran espectacle entre llegendes històriques del futbol.