Barça - Nàstic de Tarragona: L'estrena d'un nou curs

Barça - Nàstic de Tarragona: L'estrena d'un nou curs

(19.00 hores, Barça TV+) Els de Ronald Koeman disputen el primer partit de la pretemporada per iniciar la preparació lliguera

L'espera ha acabat. La pilota tornarà a rodar per al FC Barcelona. I ho farà en el primer partit de la pretemporada davant el Nàstic de Tarragona. Un mes i 27 dies després del darrer partit dels de Ronald Koeman, l'Estadi Johan Cruyff acollirà l'estrena del Barça 2021/22. 

Un compromís que obre el teló de partits amistosos per començar la preparació per la Lliga. A banda de gaudir-lo en directe des de l'Estadi Johan Cruyff, aquest FC Barcelona - Nàstic de Tarragona es podrà seguir en directe i de manera exclusiva a través de Barça TV+, igual que tota la pretemporada barcelonista.

A més, el duel també es podrà llegir en el minut a minut al Match Center del web del Club i en els perfils oficials a les diferents xarxes socials. Consulta els horaris per seguir arreu del món el Barça-Nàstic. 

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-amistos-CAT (1)

El precedent de l'any passat 

Recordem que en la pretemporada del curs anterior, FC Barcelona i Nàstic de Tarragona també es van enfrontar en partit amistós. Casualment també va suposar la tornada al futbol per als blaugranes. Aquell 12 de setembre de 2020, l'estrena dels de Ronald Koeman va acabar amb un triomf plàcid per 3-1

 

Si volem trobar un precedent oficial entre barcelonistes i tarragonins, que actualment són equip de Primera RFEF, ens hem de remuntar al curs 2006/07. Va ser la darrera vegada que ambdós conjunts van creuar els seus camins, i ho van fer en Lliga. Amb precedents favorables als culers. Barça 3 - Nàstic 0 al Camp Nou i Nàstic 1 - Barça 5 al Nou Estadi de Tarragona, la darrera vegada que ambdós conjunts es van batre en compromís oficial. 

 

Tot i no jugar-se cap Barça-Nàstic oficial des de la temporada 2006/07 tots dos s’han vist les cares des de fa més de 70 anys. La història es va iniciar en els quarts de final de la Copa de la temporada 1946/47. Des de llavors, la resta de partits han tingut lloc Primera Divisió, amb un registre de vuit victòries per als culers i dos empats. 

Ara, aquest 21 de juliol del 2021, dibuixarà un nou duel entre blaugranes i granes. I suposarà l'estrena dels de Koeman, que també lluiran per primera vegada la nova primera equipació per al curs 2021/22. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut