Rokas Jokubaitis, un jove valor per al Barça

Rokas Jokubaitis, un jove valor per al Barça

El segon millor jove de l’Eurolliga 2020/21 aterra al Palau procedent del Zalgiris

El Barça i Rokas Jokubaitis han arribat a un acord per a la incorporació de l’exterior lituà, de 20 anys i 1’93, fins al 30 de juny del 2025. Jokubaitis, internacional absolut amb Lituània, s’ha format a les categories inferiors de la Vladas Knašius Basketball School de Klaipeda i del Zalgiris Kaunas, equip del qual prové.

Constant creixement

El nou base-escorta del Barça ha estat el segon millor jove de l’Eurolliga aquest curs 2020/21 i el seu creixement com a jugador és un fet any rere any. Va debutar en aquesta competició, així com a la Lliga lituana, sota les ordres de Sarunas Jasikevicius, el seu nou entrenador. 

En aquesta Eurolliga, Jokubaitis, ha tingut una mitjana de 7 punts (39% en triples) i 2,5 assistències en 21 minuts de mitjana. En competició domèstica Jokubaitis ha finalitzat amb 8 punts i 4 assistències per partit en 20 minuts per partit.

Guanyant experiència

Tot i la seva joventut, Jokubaitis ja ha disputat 53 partits a l’Eurolliga des del seu debut eld desembre del 2018 i un total de 99 partits de Lliga, tots ells amb el Zalgiris.

Jokubaitis és internacional absolut i aquest estiu ha disputat el preolímpic amb la selecció de Lituània.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut